Scherpe prijzen

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Altijd de beste deals

Home » Zwembadpompen » Cartridge filterpompen » Cartridge filters

Filters voor cartridge filterpompen

Cartridge filterpompen zorgen voor de filtratie van je zwembadwater. Hierdoor blijft je zwembadwater mooi schoon. Het vuil blijft daarbij achter in de cartridge filters. Om je zwembad goed schoon te blijven houden is het belangrijk dat de cartridge filters om de twee weken worden vervangen. Het is daarbij belangrijk om de juiste formaat cartridge filters te gebruiken. Op onze productpagina’s geven wij aan voor welke cartridge filterpompen de desbetreffende cartridge filter geschikt is.

Filter

 Gratis verzending boven €50,-

 14 dagen bedenktijd

 Deskundige klantenservice 

Heb je hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen en ons blog staat vol informatieve artikelen. Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl

3