Officiële Intex Dealer

Gratis verzending boven de €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Home » Zwembadpompen » Cartridge filterpompen » Cartridge filters

Filters voor cartridge filterpompen

Cartridge filterpompen zorgen voor de filtratie van je zwembadwater. Hierdoor blijft je zwembadwater mooi schoon. Het vuil blijft daarbij achter in de cartridge filters. Om je zwembad goed schoon te blijven houden is het belangrijk dat de cartridge filters om de twee weken worden vervangen. Het is daarbij belangrijk om de juiste formaat cartridge filters te gebruiken. Op onze productpagina’s geven wij aan voor welke cartridge filterpompen de desbetreffende cartridge filter geschikt is.

Klantenservice
info@zwembaddealer.nl
Stel je vraag via de Livechat of stuur een mail naar info@zwembaddealer.nl

Officiële Intex Dealer

Gratis verzending > €50,-

Snelle levering

Scherpe prijzen

Toont alle 3 resultaten

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste zwembad is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij van ZwembadDealer.nl begrijpen dat. Daarom proberen wij te voorzien in alle nodige informatie zodat je eenvoudig het perfecte zwembad kunt uitzoeken met de juiste accessoires en benodigdheden.

Op onze FAQ-pagina hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail op klantenservice@zwembaddealer.nl.

Alles wat je over zwembaden moet weten

Het goed onderhouden van je zwembad zal zorgen voor veel meer zwemplezier. Ook gaat je zwembad hierdoor veel langer mee. Op ons blog vind je verschillende artikelen over het onderhouden van je zwembad. Lees bijvoorbeeld eens de volgende artikelen:

Het is erg druk. Hierdoor kan de verwerking of de bezorging van uw bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.